Hva du bør vite om vippelim

Lim til vippeextensions: Forstå de ulike typene og hvordan man velger

Hvis du er vippetekniker vet du at riktig lim er essensielt for å skape langvarige vippeextensions. Med så mange forskjellige typer lim å velge mellom, kan det være overveldende og forvirrende å prøve å forstå hvilket lim som best møter dine behov som vippetekniker. I dette blogginnlegget skal vi dykke dypt ned i de ulike typene vippelim og gi veiledning om hvordan man velger det tryggeste og mest effektive produktet for deg.

Hva er de ulike typene lim til vippe extensions?

Vippeextensions har blitt en stadig mer populær skjønnhetstrend de siste årene. En av de viktigste komponentene i en vellykket montering av vippeforlengelser, er hvilket lim man bruker. Det finnes forskjellige typer vippelim, inkludert cyanoacrylat, butyl og octyl. Hver type har ulike karakteristikker og fordeler, som for eksempel lengre tørketid eller sterkere festeevne. Det er viktig å velge riktig vippelim for hver enkelt klient, siden det kan påvirke det helhetlige utseendet til vippe extensions.

Hva bør jeg se etter når jeg velger lim til vippeextensions?

Å velge riktig vippe lim til vippeextensions  er helt avgjørende for å oppnå en plettfri og langvarig vippelook. Først av alt må du forsikre deg om at limet er spesielt designet for vippeforlengelser. Se etter lim som er vannmotstandig, langvarig og som gir sterk festeevne uten å skade de naturlige vippene. Det er også viktig å tenke over tørketiden og konsistensen på limet, siden dette kan påvirke applikasjonsprosessen. Hold deg til velkjente merker som er anerkjent for kvalitet og sikkerhet. Med riktig lim kan du nyte vakre, fyldige vipper uten bekymringer. 

Hva er noen vanlige feil man må unngå med lim til vippeextensions?

Når det kommer til å vippeextensions, er limet man bruker avgjørende for å få den perfekte looken. Imidlertid er det noen vanlige feil du bør unngå når du bruker lim til vippeextensions. En vanlig feil er å påføre for mye lim, noe som kan få vippene til å se klumpete og unaturlige ut. Å vente for lenge før man påfører vippen etter at man har tatt på limet kan også føre til et klumpete utseende. En annen feil man må unngå er å bruke lim som har gått ut på dato, siden dette kan føre til irritasjon og inflammasjon. Hvis du er i tvil er det alltid best å konsultere en profesjonell vippetekniker for å forsikre deg om at applikasjonen blir trygg og plettfri.

Fordeler og ulemper ved hurtigtørkende vs. langtidstørkende vippelim

Når det kommer til vippe lim, er det både fordeler og ulemper ved hurtigtørkende og langtidstørkende alternativer. Hurtigtørkende lim er fint for de som trenger å få ting gjort raskt og effektivt, siden dette limet størkner raskt og dermed sparer deg tid. Denne typen lim kan imidlertid være mindre tilgivende når det kommer til feil, siden det tørker så fort at man ikke rekker å rette opp i eventuelle feil. Langtidstørkende vippelim, derimot, gir mer tid til å justere vippene så alt blir helt perfekt. Dette alternativet er imidlertid ikke et strategisk valg for deg som vil få ting unnagjort raskt, siden det tar lenger tid før limet tørker og dermed lenger tid å påføre vippene. Avgjørelsen om hurtigtørkende vs. langtidstørkende er til syvende og sist opp til individuelle preferanser. Hvis du ser etter et hurtigtørkende vippelim av høyeste kvalitet, vurder å sjekke ut vårt vippelim Lash Pro Sublime.

Anbefalt vippelim for følsomme øyne eller personer med allergier

Hvis klienten din har følsomme øyne eller sliter med allergi, er det viktig å finne riktig vippelim for å unngå irritasjon og ubehag. Se etter lim som er spesielt designet for følsomme øyne. Disse produktene inneholder ofte mildere ingredienser som det er mindre sannsynlig at klienten vil reagere på. Å ta seg tid til å finne riktig lim kan utgjøre en stor forskjell når det kommer til å unngå ubehag og vedlikeholde øyehelsen. Vi anbefaler vippelimet vårt. Det er sterkt og gir et langvarig resultat samtidig som det er skånsomt mot øynene sånn at klientene får en behagelig opplevelse. 

Hva er holdbarheten på vippelim til vippeextensions? 

Holdbarheten og oppbevaring av lim til vippeextensions er en viktig faktor å ta med i vurderingen når det kommer til å holde limet ditt i en god tilstand. Å oppbevare limet på et kjølig, tørt sted er helt avgjørende for å unngå at det tørker ut. Det er best å oppbevare limet i den originale forpakningen med lokket godt lukket. Når det kommer til holdbarhet, varer de fleste lim i opptil seks måneder, men dette kan variere avhengig av merke og oppbevaringsforhold. Å skrive datoen du åpnet produktet på direkte på forpakningen kan gjøre det enklere å passe på at du alltid bruker et lim som er i god stand. Riktig oppbevaring og respekt for utløpsdatoen er helt avgjørende for å bevare effektiviteten til limet ditt. 

Konklusjon

Det er mange forskjellige alternativer å velge mellom når det kommer til lim med vippeextensions. Enten du ser etter et lim som er spesielt designet for følsomme øyne eller personer med allergier, hurtigtørkende eller langtidstørkende, kan riktig lim utgjøre en stor forskjell. Bare husk å unngå vanlige feil, som feil oppbevaring eller forvirring rundt utløpsdato, siden lim som har gått ut på dato eller har vært oppbevart feil ikke vil fungere like godt. Ta deg tid til research så du finner det alternativet som passer best for deg og klientene dine – tilfredshet med resultatet er alltid verdt den ekstra innsatsen! Hos LashPro.no tilbyr vi en kolleksjon med lim til vippeextensions av høyeste kvalitet som passer til akkurat dine behov. Ta deg tid til research så du finner det alternativet som passer best for deg og klientene dine – tilfredshet med resultatet er alltid verdt den ekstra innsatsen!

BESTE VIPPELIM FOR VIPPEEXTENSIONS

Å velge det beste vippelimet er et veldig subjektivt spørsmål. Hver stylist har sine egne favoritter, som de ofte har kommer frem til gjennom flere år med personlig erfaring. Vi anbefaler bare de beste vippelimene som vi har virkelig tro på.  

BESTE VIPPELIM  #1

 Dette vippelimet med en forbedret oppskrift og et stabilt resultat har allerede funnet en stor følgerskare blant vippestylister.
  • Svart, stivner raskt (1 sekunde)
  • Anbefalt luftfuktighet: 50%-60%
  • Ideell temperatur: 18-25°C.
  • Holder i 6-8 uker
Dette profesjonelle vippelimet virker under forhold hvor andre vippelim mislykkes. 

BESTE VIPPELIM  #2

 Dette vippelimet er et utmerket alternativ for stylister med noen uker eller måneder med erfaring. Det svarte limet er enkelt å bruke og alltid kult. 
 • Svart, stivner raskt (0.5 sekunder)
 • Anbefalt luftfuktighet: 40-70%.
 • Ideell temperatur: 18-25°C.
 • Holder i 6-8 uker

 

 

Tilbake til bloggen