Levering

Vi sender samme dag dersom varene blir bestilt før kl. 11.30. Ved bestilling etter dette blir varene sendt dagen etter/neste virkedag

I Sør-Norge leverer vi dagen etter bestilling for bestillinger sendt oss før kl. 16.00. I resten av landet tar det 1-3 virkedager. Vi pakker alle varer samme dag dersom bestillingen kommer før kl 16.00.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens regler. I tillegg vil du bli fakturert med et gebyr på 175,- for fraktkostnaden.

Å hente i butikken vår er gratis, og må skje innen 5 virkedager. Husk å ta med ordrebekreftelsen, enten på papir eller elektronisk.

PLEIE AV VIPPEEXTENSIONS

Vi vet hvordan det er når klientene kommer tilbake til deg og har mistet mange av vippene fordi de ikke stelte ordentlig med extensionene sine. Ofte trenger disse klientene bare litt ekstra informasjon om hvilke produkter de bør unngå. Enten de foretrekker tung sminke, en lett eyeliner, eller kanskje de har en innviklet hudpleierutine – noen av favorittproduktene deres kan inneholde «slemminger» som skader vippene og gjør at de faller ut raskere enn normalt. Derfor vil vi gi klientene våre alle detaljer om hvilke ingredienser de bør holde seg unna! Her er topp tre ingredienser som våre profesjonelle vippestylister personlig anbefaler at man holder seg unna når man skal pleie vippeextensions. 

Les mer